Το κατάστημα

Βρισκόμαστε στην Καλαμάτα, στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων & Ομήρου, δίπλα στο κολυμβητήριο. Εδώ θα μας βρείτε μέσα σε ένα χώρο δύο ορόφων μεγέθους 400τ.μ., με δροσερή ατμόσφαιρα, απαλή μουσική, μυρωδιά ξύλου και πάντα ένα χαμόγελο να σας καλωσορίσει. Σε εμάς θα δείτε έπιπλα για το σπίτι σας όπως καναπέδες, καναπέδες-κρεβάτια, τραπεζαρίες, πολυθρόνες, καρέκλες, τραπεζάκια σαλονιού, κρεβάτια, συρταριέρες, μπουφέδες, βιβλιοθήκες, βιτρίνες, ντουλάπες, συνθέσεις, αλλά και φωτιστικά οροφής, επιδαπέδια και επιτραπέζια, υφάσματα για επίπλωση, κουρτίνες, είδη σκίασης(ρόλερ, ρόμαν και περσίδες), ταπετσαρίες και είδη διακόσμησης. Επίσης εδώ θα ακούσετε τις κατάλληλες συμβουλές για να επιλέξετε και να συνδυάσετε τα παραπάνω.

Υπηρεσίες

Όταν μας ρωτούν, η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη: “Δεν πουλαμε φτηνό έπιπλο. Έχουμε ποιοτικά έπιπλα σε καλές τιμές”. Αυτό συνοδέυεται με το απαραίτητο know-how και την πολυετή μας εμπειρία. Γι’ αυτό λοιπόν μην αρκείστε στη βιτρίνα. Δείτε απο κοντά την κορυφαία ποιότητα που προσφέρουμε και ζητήστε τη γνώμη μας σε ζητήματα ντεκόρ, διαρύθμισης, επιλογής υφασμάτων για έπιπλα, διακοσμητικά και κουρτίνες. Με κάθε αγορά σας, η μεταφορά ή/και τοποθέτηση εντός της πόλης της Καλαμάτας γίνονται δωρεάν. Διαθέτουμε με διαφορά τις καλύτερες υπηρεσίες ραπτικής στην πόλη μας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εσωτερικής διακόσμησης για όσους θα ήθελαν βοήθεια στον σχεδιασμό του σπιτιού τους.

Η Εταιρεία

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1990 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, Φιλελλήνων & Ομήρου. Πάνω απο δύο δεκαετίες μετά, “το Έπιπλο” έχει πλέον καταφέρει να καθιερωθεί στην τοπική αγορά και να αφήσει το στίγμα του στον πολυτιμότερο χώρο της καθημερινότητάς σας. Το σπίτι σας. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, η διαχρονική μας γραμμή, η άριστη σχέση τιμής-ποιότητας και το εξαιρετικό service  θα είναι πάντα, όπως και τα τελευταία 27 χρόνια, πρώτη μας προτεραιότητα.